Fast Food Chıtır Chicken İletişim Bilgileri

Fast Food Chıtır Chicken için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile yol tarifi alabilirsiniz.

Fast Food Chıtır Chicken Adres Bilgisi

Niğde Bor Yolu 6. Toki Kavşağı Km. Yaşam Park Niğde K:2 Bor Merkez Bor Niğde (yaşam Park Niğde 2. Katında)
Niğde - Bor

Niğde Fast Food Listesi

Fast Food Chıtır Chicken Telefon (İletişim) Bilgisi

Harita ve Yol Tarifi

Google Haritalarda Yol Tarifi Al

  • Adres: Niğde Bor Yolu 6. Toki Kavşağı Km. Yaşam Park Niğde K:2 Bor Merkez Bor Niğde (yaşam Park Niğde 2. Katında)
  • Telefon:03882230202

Soru & Cevap

Chıtır Chicken telefon numarası 03882230202 dır.

Chıtır Chicken ait adres bilgisi Niğde Bor Yolu 6. Toki Kavşağı Km. Yaşam Park Niğde K:2 Bor Merkez Bor Niğde (Yaşam Park Niğde 2. Katında) dir. Chıtır Chicken adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Niğde da Fast Food bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Chıtır Chicken dir. Diğer Fast Food için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Chıtır Chicken Çalışma Saatleri aşağıdaki gibidir.

  • Pazartesi 08:30 - 20:00
  • Salı 08:30 - 20:00
  • Çarşamba 08:30 - 20:00
  • Perşembe 08:30 - 20:00
  • Cuma 08:30 - 20:00
  • Cumartesi 08:30 - 20:00
  • Pazar Kapalı
En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Gratis Mağazaları En Yakın Sigorta Acenteleri En Yakın Digiturk BEIN Satış Noktaları En Yakın Çiçekci En Yakın Multinet Geçen Yerler En Yakın Sodexo Geçen Yerler En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Firma ve Şubeleri