Restoranlar Ambar Pide Fırını İletişim Bilgileri

Restoranlar Ambar Pide Fırını için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile yol tarifi alabilirsiniz.

Restoranlar Ambar Pide Fırını Adres Bilgisi

Anbar, Ankara Yolu No:208, 38070 Melikgazi/kayseri, Turkey
Kayseri - Melikgazi

Kayseri Restoranlar Listesi

Restoranlar Ambar Pide Fırını Telefon (İletişim) Bilgisi

Harita ve Yol Tarifi

Google Haritalarda Yol Tarifi Al

  • Adres: Anbar, Ankara Yolu No:208, 38070 Melikgazi/kayseri, Turkey
  • Telefon:+90 352 327 34 64

Soru & Cevap

Ambar Pide Fırını telefon numarası +90 352 327 34 64 dır.

Ambar Pide Fırını ait adres bilgisi Anbar, Ankara Yolu No:208, 38070 Melikgazi/Kayseri, Turkey dir. Ambar Pide Fırını adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Kayseri da Restoranlar bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Ambar Pide Fırını dir. Diğer Restoranlar için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ambar Pide Fırını Çalışma Saatleri aşağıdaki gibidir.

  • Pazartesi 08:30 - 22:00
  • Salı 08:30 - 22:00
  • Çarşamba 08:30 - 22:00
  • Perşembe 08:30 - 22:00
  • Cuma 08:30 - 22:00
  • Cumartesi 08:30 - 22:00
  • Pazar Kapalı
En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Gratis Mağazaları En Yakın Sigorta Acenteleri En Yakın Digiturk BEIN Satış Noktaları En Yakın Çiçekci En Yakın Multinet Geçen Yerler En Yakın Sodexo Geçen Yerler En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Firma ve Şubeleri