Restoranlar Karıştıran Izgara Köfteci Nedim İletişim Bilgileri

Restoranlar Karıştıran Izgara Köfteci Nedim için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile yol tarifi alabilirsiniz.

Restoranlar Karıştıran Izgara Köfteci Nedim Adres Bilgisi

Küçükkarıştıran, Büyükkarıştıran Bucağı Yolu, 39750 Büyükkarıştıran Belediyesi/lüleburgaz/lüleburgaz/kırklareli, Turkey
Kırklareli - Belediyesi

Kırklareli Restoranlar Listesi

Restoranlar Karıştıran Izgara Köfteci Nedim Telefon (İletişim) Bilgisi

Harita ve Yol Tarifi

Google Haritalarda Yol Tarifi Al

  • Adres: Küçükkarıştıran, Büyükkarıştıran Bucağı Yolu, 39750 Büyükkarıştıran Belediyesi/lüleburgaz/lüleburgaz/kırklareli, Turkey
  • Telefon:05356947191

Soru & Cevap

Karıştıran Izgara Köfteci Nedim telefon numarası 05356947191 dır.

Karıştıran Izgara Köfteci Nedim ait adres bilgisi Küçükkarıştıran, Büyükkarıştıran Bucağı Yolu, 39750 Büyükkarıştıran Belediyesi/Lüleburgaz/Lüleburgaz/Kırklareli, Turkey dir. Karıştıran Izgara Köfteci Nedim adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Kırklareli da Restoranlar bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Karıştıran Izgara Köfteci Nedim dir. Diğer Restoranlar için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Karıştıran Izgara Köfteci Nedim Çalışma Saatleri aşağıdaki gibidir.

  • Pazartesi 08:30 - 22:00
  • Salı 08:30 - 22:00
  • Çarşamba 08:30 - 22:00
  • Perşembe 08:30 - 22:00
  • Cuma 08:30 - 22:00
  • Cumartesi 08:30 - 22:00
  • Pazar Kapalı
En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Gratis Mağazaları En Yakın Sigorta Acenteleri En Yakın Digiturk BEIN Satış Noktaları En Yakın Çiçekci En Yakın Multinet Geçen Yerler En Yakın Sodexo Geçen Yerler En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Firma ve Şubeleri