Restoranlar Tadım Pide Sarayı İletişim Bilgileri

Restoranlar Tadım Pide Sarayı için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile yol tarifi alabilirsiniz.

Restoranlar Tadım Pide Sarayı Adres Bilgisi

38,, Aydınevler, Malkara Cd. No:36, 59400 Hayrabolu/tekirdağ, Turkey
Tekirdağ - Hayrabolu

Tekirdağ Restoranlar Listesi

Restoranlar Tadım Pide Sarayı Telefon (İletişim) Bilgisi

Harita ve Yol Tarifi

Google Haritalarda Yol Tarifi Al

  • Adres: 38,, Aydınevler, Malkara Cd. No:36, 59400 Hayrabolu/tekirdağ, Turkey
  • Telefon:02823152728

Soru & Cevap

Tadım Pide Sarayı telefon numarası 02823152728 dır.

Tadım Pide Sarayı ait adres bilgisi 38,, Aydınevler, Malkara Cd. No:36, 59400 Hayrabolu/Tekirdağ, Turkey dir. Tadım Pide Sarayı adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Tekirdağ da Restoranlar bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Tadım Pide Sarayı dir. Diğer Restoranlar için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tadım Pide Sarayı Çalışma Saatleri aşağıdaki gibidir.

  • Pazartesi 08:30 - 22:00
  • Salı 08:30 - 22:00
  • Çarşamba 08:30 - 22:00
  • Perşembe 08:30 - 22:00
  • Cuma 08:30 - 22:00
  • Cumartesi 08:30 - 22:00
  • Pazar Kapalı
En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Gratis Mağazaları En Yakın Sigorta Acenteleri En Yakın Digiturk BEIN Satış Noktaları En Yakın Çiçekci En Yakın Multinet Geçen Yerler En Yakın Sodexo Geçen Yerler En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Firma ve Şubeleri