Hastaneler Ve Sağlık Ocakları On Dokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi İletişim Bilgileri

Hastaneler Ve Sağlık Ocakları On Dokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile yol tarifi alabilirsiniz.

Hastaneler Ve Sağlık Ocakları On Dokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Adres Bilgisi

19 Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü Kurupelit Atakum Samsun
Samsun - Atakum

Samsun Hastaneler Ve Sağlık Ocakları Listesi

Hastaneler Ve Sağlık Ocakları On Dokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Telefon (İletişim) Bilgisi

Harita ve Yol Tarifi

Google Haritalarda Yol Tarifi Al

  • Adres: 19 Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü Kurupelit Atakum Samsun
  • Telefon:03623121919

Soru & Cevap

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi telefon numarası 03623121919 dır.

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi ait adres bilgisi 19 Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü Kurupelit Atakum Samsun dir. On Dokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Samsun da Hastaneler Ve Sağlık Ocakları bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de On Dokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi dir. Diğer Hastaneler Ve Sağlık Ocakları için adresini ziyaret edebilirsiniz.

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Çalışma Saatleri aşağıdaki gibidir.

  • Pazartesi 08:30 - 19:00
  • Salı 08:30 - 19:00
  • Çarşamba 08:30 - 19:00
  • Perşembe 08:30 - 19:00
  • Cuma 08:30 - 19:00
  • Cumartesi 08:30 - 19:00
  • Pazar Kapalı
En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Gratis Mağazaları En Yakın Sigorta Acenteleri En Yakın Digiturk BEIN Satış Noktaları En Yakın Çiçekci En Yakın Multinet Geçen Yerler En Yakın Sodexo Geçen Yerler En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Firma ve Şubeleri