Restoranlar Akasya Köfte İletişim Bilgileri

Restoranlar Akasya Köfte için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile yol tarifi alabilirsiniz.

Restoranlar Akasya Köfte Adres Bilgisi

Orta, İstiklal Cd. No 37a, 61300 Akçaabat/trabzon, Turkey
Trabzon - Akçaabat

Trabzon Restoranlar Listesi

Restoranlar Akasya Köfte Telefon (İletişim) Bilgisi

Harita ve Yol Tarifi

Google Haritalarda Yol Tarifi Al

  • Adres: Orta, İstiklal Cd. No 37a, 61300 Akçaabat/trabzon, Turkey
  • Telefon:+90 462 228 61 69

Soru & Cevap

Akasya Köfte telefon numarası +90 462 228 61 69 dır.

Akasya Köfte ait adres bilgisi Orta, İstiklal Cd. no 37a, 61300 Akçaabat/Trabzon, Turkey dir. Akasya Köfte adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Trabzon da Restoranlar bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Akasya Köfte dir. Diğer Restoranlar için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Akasya Köfte Çalışma Saatleri aşağıdaki gibidir.

  • Pazartesi 08:30 - 22:00
  • Salı 08:30 - 22:00
  • Çarşamba 08:30 - 22:00
  • Perşembe 08:30 - 22:00
  • Cuma 08:30 - 22:00
  • Cumartesi 08:30 - 22:00
  • Pazar Kapalı
En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Gratis Mağazaları En Yakın Sigorta Acenteleri En Yakın Digiturk BEIN Satış Noktaları En Yakın Çiçekci En Yakın Multinet Geçen Yerler En Yakın Sodexo Geçen Yerler En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Firma ve Şubeleri