Restoranlar Bilal Abi (lezzet Durağı) İletişim Bilgileri

Restoranlar Bilal Abi (lezzet Durağı) için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile yol tarifi alabilirsiniz.

Restoranlar Bilal Abi (lezzet Durağı) Adres Bilgisi

B. Hüseyinbey, Turfanda Sk. No:49, 44100 Malatya Merkez/malatya, Turkey
Malatya - Merkez

Malatya Restoranlar Listesi

Restoranlar Bilal Abi (lezzet Durağı) Telefon (İletişim) Bilgisi

Harita ve Yol Tarifi

Google Haritalarda Yol Tarifi Al

  • Adres: B. Hüseyinbey, Turfanda Sk. No:49, 44100 Malatya Merkez/malatya, Turkey
  • Telefon:04223260024

Soru & Cevap

Bilal Abi (lezzet Durağı) telefon numarası 04223260024 dır.

Bilal Abi (lezzet Durağı) ait adres bilgisi B. Hüseyinbey, Turfanda Sk. No:49, 44100 Malatya Merkez/Malatya, Turkey dir. Bilal Abi (lezzet Durağı) adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Malatya da Restoranlar bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Bilal Abi (lezzet Durağı) dir. Diğer Restoranlar için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilal Abi (lezzet Durağı) Çalışma Saatleri aşağıdaki gibidir.

  • Pazartesi 08:30 - 22:00
  • Salı 08:30 - 22:00
  • Çarşamba 08:30 - 22:00
  • Perşembe 08:30 - 22:00
  • Cuma 08:30 - 22:00
  • Cumartesi 08:30 - 22:00
  • Pazar Kapalı
En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Gratis Mağazaları En Yakın Sigorta Acenteleri En Yakın Digiturk BEIN Satış Noktaları En Yakın Çiçekci En Yakın Multinet Geçen Yerler En Yakın Sodexo Geçen Yerler En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Firmalar En Yakın Teknosa Mağazaları En Yakın Firma ve Şubeleri